Search

Jälki-istunto - Teaser

Kuulin koulun kellojen soivan ja luokan oven pamahtavan kiinni. “Käyn hakemassa kahvia.” Ilmoitit poistuessasi luokasta. Olin ainoa jälki-istuntoon jäänyt. En kyllä olisi voinut uskoa sen olevan mahdollista amiksessa, mutta minkäs teet. Täällä minä nyt joka tapauksessa olen.


Luokassa on viileää - onneksi sentään. Tässäkin mädässä koulussa siis oli edes jotain positiivista! Ilmastointi! Naputtelen sormillani vaaleaa puupöytää ärtyneenä. Olisi minulla ollut parempaakin tekemistä, kuin istua täällä. Toisaalta... Onneksi jälki-istuntoa valvoo minun lempiopettajani, Sinä!


Odotin, että olisit tullut takaisin luokkaan, mutta sinua ei vain näkynyt. Meinasitko, että sinun kahvinhakureissusi kestäisi minun koko jälki-istunnon enkä pääsisi ihastelemaan sinun ihanaa olemustasi tai katseitasi? Sekös vasta olisikin ollut julmaa, jopa sinulta! Olitkohan aavistanut minun ihastukseni ja välttelet nyt tilanteita kanssani? Minä todella toivon, ettei asia olisi niin!


Tuijotan luokan seiniä, jotka ovat valkoiset. Niille ei oltu ripustettu yhtään mitään, paitsi liitu-, ja tussitaulut. Melko koruton perusopetusluokka. Varmaan valittu tähän tarkoitukseen juuri siksi, että jälki-istunto tuntuisi mahdollisimman kurjalta. Tällainen saa minut turhautumaan helposti.


Lopulta avasit oven rivakasti nykäisten kahvin hieman läikkyessä kupin reunan yli syliisi. “Hemmetti!” parkaisit ja hörppäsit hieman kuumaa kahvia, kun irrottelit avaintasi oven lukosta. Yritin pitää naamani peruslukemilla, mutta se oli vaikeaa, koska olit aina sellainen sählä. Halusit antaa itsestäsi sellaisen kuvan, että olisit aina särmä, mutta joka kerta se jotenkin epäonnistui. Se oli aidointa sinua.


Kävelit opettajan pöydän luokse ja istuuduit sille suurieleisesti. Minä tuijotin sinua minun kiiluvilla silmilläni. Olit valinnut yllesi tiukan paidan, joka korosti sinun miehekkäitä muotojasi ja minä pidin siitä kovasti. Olit seksikkäintä, mitä olin koskaan oikeassa elämässä nähnyt. Aitona, elävänä edessäni. Minä niin haluaisin sinua, jos vain saisin.
53 views0 comments

Recent Posts

See All

Oli ensimmäinen päiväni palveluksessa. Olimme saaneet suurimman osan vaatteista, mutta joitakin vaatteita ja varusteita hakisimme vielä huomenna. Komppanian päällikkö oli kutsunut osan jo haastateltav

Makasin naisten tuvassa omalla punkallani räpläämässä kännykkää. Oli ensimmäisiä päiviäni varusmiespalveluksessa. Katselin ympärilläni olevia tyhjiä, yksinäisiä, metallisia sänkyjä. En ollut erityisen